Vocht en schimmel in uw huis

Metselen, bekisten van woningen en appartementsblokken.  Ik heb het allemaal gedaan.


Meer dan 20 jaar geleden begon ik te werken in de bouwsector. Met veel liefde stond ik elke morgen vroeg op om huizen te metselen of een appartementsgebouw te voorzien van een goede bekisting. Omdat je nooit uitgeleerd bent, volgde ik cursussen in avondonderwijs.  Ik leerde stuken, wat later heel belangrijk zou zijn om alles te leren over vochtbestrijding. Tegels zetten? Geen probleem! Dat leerde ik graag. Als je dan kan stuken en tegels kan zetten, moet je ook leren schilderen, vond ik. Dus? Schilderen was mijn volgende cursus in avondschool. 


Hoe heb ik dat allemaal gedaan?  Ik hoor het je denken. Soms vraag ik mezelf dat ook af… . Maar ik deed het gewoon.

Vochtbestrijding, vochtproblemen, vochtige ruimtes, Dryprotect weet er alles van.


Dat studeren en leren houdt eigenlijk nooit op. Want naast het leren tegelen en schilderen, begon ik badkamers en keukens te plaatsen bij zowel nieuwbouw als renovaties. Hierdoor zag ik al snel dat veel vochtige ruimtes last hadden van vochtproblemen.  Hier moest iets aan gedaan worden!  Omdat ik werkte als ploegbaas toen begin jaren 2000, breidde ik mijn studies uit met alles wat ik kon vinden over vochtbestrijding. Schimmel en vocht zijn hardnekkige problemen die niemand in zijn of haar huis wil aantreffen.


Omdat ik al langer wilde ondernemen, begon ik mijn eigen zaak in 2005: dryprotect.be waarbij ik het vocht bestrijd en weghaal in jouw huis of appartement.


Je mag dus gerust zeggen dat ik een ‘bak aan ervaring’ heb die ik graag deel!

Vochtbestrijding nodig in uw bouwproject?


Contacteer Dryprotect!

Pedro Olievier

Water= rode draad in mijn leven.


Naast het bestrijden van jouw vochtproblemen in huis, ga ik regelmatig een balletje slaan op het tennisveld. Als het een beetje kan, in de juiste weersomstandigheden, kun je mij een paar meter onder water vinden.  Diepzeeduiken is heerlijk om te doen. Elke keer voelt het alsof je in een andere wereld terecht komt.

Blijkbaar houd ik van water. In mijn vrije tijd vind je mij IN het water terwijl ik op professioneel vlak er alles aan doe om water BUITEN te houden.  


Waarom kiezen mensen voor mij?


Juist door die ervaring kan ik bepaalde garanties bieden bij vochtproblemen. Ook omdat ik netjes werk want dat vind ik erg belangrijk: afwerking. Ook de vloeren en de ruimte waarin ik werk, wordt netjes achtergelaten. De samenwerking verloopt vlot omdat ik duidelijk ben in wat ik voor jou kan betekenen op zowel afwerkingsvlak als op financieel vlak, geen verrassingen dus!